Categories
اخبار سئو بررسی ها علم و دانش کسب و کار

تفاوت سایت فروشگاهی و سایت شرکتی

زمانی که نوبت به حوزه طراحی سایت می‌رسد سوالات زیادی در مورد تفاوت طراحی سایت فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی برای طراحان و مدیران کسب و کار پیش می‌آید .

تفاوت بین وب سایت تجارت الکترونیک و وب سایت شرکتی

تعریف وب سایت تجارت الکترونیک

با توجه به پیشرفت تکنولوژی و استفاده گسترده بشر از دنیای تکنولوژی ، وب سایت ها بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته اند. از طرفی زمان بر بودن خرید حضوری و در دسترس نبودن فروشگاه ها در شهر و محل زندگی مان باعث شده تا خرید اینترنتی را به خرید حضوری ترجیح دهیم.

سایت های فروشگاهی این فرآیند را برای کاربران آسان تر و جذاب تر کرده اند. این نوع وب سایت ها فروشگاه هایی هستند که تنها با چند کلیک می توان آنها را در مدت زمان کوتاهی خریداری کرد.

طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاهی

مهمترین ویژگی یک وب سایت فروشگاهی

یکی از عوامل موثر در موفقیت کسب و کارها نحوه معرفی آنهاست که تا حد زیادی به سایت فروشگاهی آنها مربوط می شود. سایت های فروشگاهی باید از نظر محتوای متنی و بصری، طراحی وب و … برای مخاطب خاص خود جذاب باشند . در واقع، یک سایت باید دارای مجموعه ای از ویژگی ها باشد تا از رقبای خود متمایز شود:

سادگی در طراحی

آنچه در طراحی سایت فروشگاهی اهمیت دارد، سهولت استفاده از آن است. اگر کاربر نتواند با محیط سایت ارتباط برقرار کند و در جستجوی محصول با مشکل مواجه شود، ترجیح می دهد سایت دیگری را برای خرید انتخاب کند. بنابراین این عامل در جذب مخاطب بسیار موثر خواهد بود.

امنیت فروشگاه

میزان اعتماد کاربران به فروشگاه اینترنتی بهانه ای برای جذب مشتریان همیشگی خواهد بود. خرید از فروشگاه اینترنتی مستلزم درج مشخصات اطلاعات حساب بانکی است.

بنابراین یکی از مهم ترین ویژگی های سایت های فروشگاهی، امنیت درگاه های ورود به سیستم بانکی است . فروشگاه اینترنتی باید مورد اعتماد مشتری باشد. بنابراین، برای افزایش امنیت سایت، صاحبان این سایت ها باید ویژگی های امنیتی مانند گواهی SSL ، فایروال و سیستم احراز هویت را فعال کنند .

ارتباط آنلاین با مشتری

علاوه بر امنیت، سادگی و جذابیت سایت فروشگاهی، ارتباط با مشتری را نیز باید برای سایت های فروشگاهی در نظر گرفت. کاربر باید بتواند ابهامات خود را در حین خرید از طریق ارتباط با اپراتور بیان کند. اگر این بخش ضعیف عمل کند، اعتماد مشتریان خود را از دست خواهد داد.

کیفیت محصول، پرداخت به موقع، ایجاد لیستی از کالاهای محبوب و پیشنهادات به روز از دیگر ویژگی های سایت فروشگاهی استاندارد است که موفقیت کسب و کار شما را تضمین می کند.

تعریف وب سایت شرکتی

تاکنون مبحث ویژگی های سایت فروشگاهی معرفی شده است. در ادامه برای درک بهتر تفاوت وب سایت تجارت الکترونیک با سایت شرکتی، ویژگی های سایت شرکتی معرفی می شود.

هر شرکتی برای پیشرفت باید خود را به رقبا و مشتریانش معرفی کند . وب سایت شرکت ها بستر مناسبی برای معرفی شرکت ها، اهداف، خدمات و محصولات آنها خواهد بود. طراحی و محتوای متنی و بصری این سایت ها به مراتب حرفه ای تر از سایت های فروشگاهی خواهد بود.

وب سایت های شرکت نشان دهنده اعتبار و ارزش تجارت آن شرکت خواهد بود. امروزه هر شخصی برای کسب اطلاعات در مورد یک شرکت در وب جستجو می کند. بنابراین شرکت هایی که از دنیای فناوری برای معرفی خود بهترین استفاده را ببرند نسبت به سایر شرکت ها موفق تر خواهند بود.

طراحی سایت شرکتی
طراحی سایت شرکتی

مهمترین ویژگی های یک وب سایت شرکتی

وب سایت های شرکتی مانند سایر وب سایت ها باید مجموعه ای از اصول و استانداردهای خاص خود را داشته باشند. ظاهر جذاب و محتوای غنی دو ویژگی مهمی است که در ساخت یک سایت شرکتی باید مورد توجه قرار گیرد. به عبارت دیگر ظاهر، چیدمان و محتوای سایت باید به گونه ای طراحی شود که ذهن مخاطب را در آن صفحه نگه دارد.

چیدمان صفحه باید به راحتی کنار هم قرار گیرد. خلاصه ای واضح از فعالیت های شرکت و اطلاعات تماس باید در صفحه اصلی و در معرض دید مخاطبان باشد. مخاطب نباید در دسترسی به این اطلاعات دچار مشکل شود.

احترام به نظرات مشتریان و حفظ ارتباط با آنها از طریق پاسخگویی تلفنی ، عامل مهمی است که باید در وب سایت های شرکتی معتبر مورد توجه قرار گیرد. سایر ویژگی های فنی مانند سرعت بالای سایت ، پشتیبانی فنی قوی ، انتخاب دامنه مناسب برای نوع کسب و کار و سازگاری با اکثر مرورگرها نیز برای یک سایت شرکتی حرفه ای باید در نظر گرفته شود

دیگر مقالات سورن سئو : 

منبع »

متاوبز | metawebz.org

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *