Categories
دیجیتال مارکتینگ

سئو کلاه سیاه، معرفی 10 تکنیک مرگبار سایت در بلک سئو

سئو کلاه سیاه چیست؟ تکنیک‌ها و روش‌هایی برای سئو سایت است، که به جای پیروی از قوانین موتور‌های جستجوگر آن‌ها را نادیده می‌گیرد و به اصطلاح خودمان قانون را دور می‌زند. این روش غیر قانونی در صورت شناسایی مستحق جریمه است.

سئو کلاه سیاه
سئو کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه چیست؟

بلک سئو (Black SEO) شامل تکنیک و استراتژی‌ها است، که از روش‌های غیرقانونی و خراب کارانه سعی می‌کنند به بهینه‌سازی سایت بپردازند. هدف سئو کلاه سیاه، تنها رسیدن به رتبه خوب در کوتاهترین زمان است و اصلا به مخاطبین توجه‌ای ندارد. نمایش هر کسب و کاری در رتبه اول صفحه جستجوی مرورگر‌ها عامل رشد آن فعالیت محسوب می‌شود. بهترین و اصولی‌ترین روش سئو سایت استفاده از تکنیک‌های کلاه سفید است. اگر با این تکنیک‌ها آشنایی ندارید، پیشنهاد می‌کنم  مقاله معرفی ۲۰ تکنیک اثر بخش در White Hate seo را مطالعه بفرمایید. اما در مقابل سئوی کلاه سیاه، یک بهینه‌سازی فریب کارانه سایت است. با رشد روز افزون هوش مصنوعی ربات‌های جستجوگر، تشخیص و جریمه سایت‌های که از سئو سیاه استفاده می‌کنند امکان پذیر است. این جریمه می‌توانند بصورت موارد زیر باشد:

افت شدید رتبه سایت
مرگ سایت
عدم امکان مدیریت دامنه

تکنیک های سئو کلاه سیاه
تکنیک های سئو کلاه سیاه

تکنیک‌های مرگبار سئو کلاه سیاه

خرید و فروش لینک

سئو کلاه سیاه، شامل استفاده تکنیک‌های غیر اخلاقی در زمینه سئو است. یکی از این روش‌ها خریدن لینک است. در این روش صاحبان سایت‌ها با پرداخت مبلغی به سایت‌های که دارای رتبه بالاتری نسبت به خودشان هستند، سعی به خریداری بک لینک از این سایت‌ها می‌کنند. چند سال قبل، این روش در بین وب مستر‌ها خیلی رواج داشت و بهینه‌سازی سایت را با خرید لینک برابر میدانستند. متاسفانه افراد در این روش آنقدر زیاده روی کردند، که حتی شناسایی سایت‌های فروشنده لینک هم برای ربات‌های گوگل امکان پذیر است. امروزه گوگل با الگوریتم‌های مرغ مگس خوار و پنگوئن به پیدا کردن این سایت‌های مخرب می‌پردازد. و هر دو سایت‌های خریدار و فروشنده را جریمه می‌کند.

تولید کامنت های اسپم

سئو کلاه سیاه، از روش‌های استفاده می‌کند که هیچ توجهی به مخاطبین ندارد. یکی از این تکنیک‌ها قرار دادن لینک وب سایت خودتان در قسمت کامنت سایت‌های دیگر است، به‌ امید این که مورد توجه قرار گیرید و بازدید‌کننده جمع کنید. البته با وجود الگوریتم‌های به روز شده گوگل مانند پنگوئن، دیگر چنین کامنتهای کمتر وجود دارد. چون ربات‌های گوگل آن‌ها را دنبال نمی‌کنند.

سئو کلاه سیاه کامنت اسپم
سئو کلاه سیاه کامنت اسپم

انتشار محتوای کپی شده

اهمیت تولید محتوا بر کسی پوشیده نیست. اما در تولید محتوا باید دقت کنید که محتوای شما ناب و دسته اول باشد. از تولید محتوای کپی شده اکیدا خودداری کنید. قبلا ربات‌های جستجوگر گوگل قادر به تشخیص محتوای کپی و اصل نبودند و خلافکاران با انتشار محتوا‌های کپی رتبه خوبی بدست می‌آوردند. اما امروز با وجود الگوریتم پاندا، این مشکل دیگر وجود ندارد.  البته اگر قصد دارید محتوایی که قبلا در سایت قرار داده‌اید، بنا به نیاز و درخواست مخاطبین بار دیگر انتشار دهید از تگ کنونیکال (canonical) استفاده کنید.

پنهان کردن متن (cloaking)

در سئو کلاه سیاه، یکی از روش‌ها کلوکینگ (کلاکینگ) یا پنهان‌سازی مطالب سایت از خزنده‌های موتور‌های جستجو است. روش کار به این صورت است که محتوای که کاربر می‌بیند و محتوای که ربات‌های گوگل آن را ایندکس کرده، اصلا شباهتی به هم ندارند. هدف این روش این است که، تکنیک‌های که در کد‌نویسی سایت استفاده شده از دید دیگران مخفی بماند و دیگری خوب نشان دادن محتوای سایت به خزنده‌های جستجوگر است، تا آن‌ها را فریب دهند و محتوای سایت را در زمینه‌های مختلف نمایش دهند. ابزار Fetch as Google، کمک می‌کند به شما بررسی کنید گوگل چه نظری راجع به سایت شما در این زمینه دارد. همیشه قبل از ایجاد تغییرات از خودتان بپرسید، این تغییرات کمکی به مخاطب می‌کند؟ اگر در جهت رضایت مخاطبین باشد، مطمئن باشید ربات‌های جستجوگر، آن را مخفی کاری به حساب نمی‌آورد.

سئو کلاه سیاه cloaking
سئو کلاه سیاه cloaking

صفحات Doorway در سئو کلاه سیاه  

از دیگر تکنیک‌های سئو کلاه سیاه، ایجاد صفحات ورودی (صفحات پرش) است. در حقیقت صفحات Doorway هیچ محتوایی ارزشمندی ندارد و هدفش این است که مانند پل عمل کند و کاربران را به صفحه دیگری هدایت کند. این عمل می‌تواند بدون اطلاع و کلیک کردن مخاطب صورت بگیرد. یا حتی عبارت‌های می‌نویسند که کاربران به دنبال آن  می‌باشد، اما بعد از کلیک کردن کاربر متوجه می‌شود محتوای ارائه شده با عنوان لینک هیچ ارتباطی ندارد.

بلک هیت سئو صفحات Doorway
بلک هیت سئو صفحات Doorway

استفاده بی اندازه از کلمات کلیدی

یکی از تکنیک‌های قدیمی سئو کلاه سیاه، استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی است. این روش امروزه هیچ جایگاهی ندارد، چون گوگل به کمک الگوریتم پاندا تعداد کلمات کلیدی در محتوا را شناسایی می‌کنند و در صورت زیاده روی جریمه می‌کند. گوگل بهترین چگالی کلمات کلیدی را عددی بین ۱ تا ۳ درصد در هر صفحه می‌داند. یعنی در یک محتوای ۱۰۰۰ کلمه‌ای بهتره ۱۰ الی ۱۳ بار کلمه کلیدی تکرار شود. این زیاده روی شامل استفاده زیاد از کلمات کلیدی در توضیحات متا دیسکریپشن و عنوان مطالب هم باشد. به جای تکرار زیاد کلمات کلیدی از کلمات لانگ تیل (دم دراز) استفاده کنید.

محتوای مخفی برای کاربر

یکی دیگر از روش‌های سئو کلاه سیاه، قرار دادن کلمات کلیدی به رنگ سفید در صفحه است. با این روش کلمات نوشته شده نامرئی و مخاطبین قادر به دیدن این کلمات نیستد. اما ربات‌های جستجوگر متوجه آن‌ها می‌شوند. تفاوت آن با روش پنهان‌سازی این است که در آن روش کد‌های java screp را هم می‌توان پنهان کرد، اما در این روش فقط اندازه فونت متن را صفر قرار می‌دهند. رنگ متن را همرنگ پس زمینه سایت انتخاب می‌کنند. با زدن کلید‌های  CTRL+A، می‌توان محتوای مخفی را مشاهده کرد. استفاده از کد‌های CSS  متن را در قسمتی بیرون از کادر نمایش می‌دهد.

بلک هیت سئو محتوای مخفی
بلک هیت سئو محتوای مخفی

 

استفاده نادرست از داده‌های ساختار یافته (ریچ اسنیپت‌ها)

یکی دیگر از ترفند‌های سئو کلاه سیاه، سوء استفاده از داده‌های ساختار یافته (Structured data) است. در این روش سئو کاران سیاه، با انتشار اطلاعات ساختگی و نادرست تلاش می‌کند موتور‌های جستجو را فریب دهند. و در صفحه جستجو نسبت به رقبا نمایش بهتری دشته باشد و خودنمایی کند. این روش بسیار خطرناک است چون الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل به راحتی می‌تواند داده‌های ساخته شده را شناسایی کند. موتور جستجوگر گوگل همیشه مخاطبین را تشویق می‌کند، در صورت مشاهده چنین وب سایت‌های گزارش دهند تا سایت خلاف کار جریمه شود. ریچ اسنیپت‌ها (rich snippets)، شامل داده‌های ساخته شده‌ای است که اجازه می‌دهند مشخص کنید محتوای شما در صفحه نتایج گوگل چگونه دیده شوند.

black hat seo rich snippets
black hat seo rich snippet

ایجاد مزرعه‌های لینک در سئو کلاه سیاه

دیگر تکنیک سئو کلاه سیاه، ساخت یک یا مجموعه‌ای از سایت‌ها که هدفشان تنها گرفتن بک لینک است. این مزرعه‌های لینک، لینک‌های خارجی را به سایت‌هایی می‌دهند که قصد دارند رتبه بهتری در گوگل کسب کنند. این سایت‌ها اغلب شامل محتوای بی‌کیفیت و بیشمار لینک هستند. پیشنهاد می‌شود از این دست اقدامات فریبکارانه  دوری کنید.

سئو کلاه سیاه link farms
سئو کلاه سیاه link farms

سئو کلاه سیاه و شبکه‌های وبلاگ خصوصی (PBN)

شبکه‌ای بلاگ خصوصی (Private Blog Network ) از نظر گرفتن بک لینک، هدفش مانند مزرعه لینک است. در این ترفند چندین سایت ساخته می‌شود تا با لینک ساری رتبه سایت هدف افزایش پیدا کند. تفاوت شبکه‌های PBN با مزرعه‌های لینک در این است که هر سایت فقط به یک وب سایت لینک می‌دهد و به همدیگر با لینک متصل نمی‌شوند. الگوریتم پنگوئن توانایی شناسایی این شبکه‌ها را دارد.

Black Hat SEO PBN
Black Hat SEO PBN

نتیجه گیری

سئو کلاه سیاه، یک روش سریع و بی ثبات و پر از ریسک برای بهینه سازی سایت است. در این مقاله با 10 تکنیک پرخطر آشنا شدیم. پیشنهاد ما به شما استفاده از روش قانونی و امن سئو کلاه سفید است. و طبق مثل ایرانی هر کاری نیاز به صبر دارد و نمی شود یک شبه ره صد ساله را طی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *